00
Kurser/undervisning

Disse kurser og undervisningsforløb henvender sig til alle formidlere der har børn og unge som målgruppe. Natur, friluftsliv og fysisk aktivitet er alle plus ord i dag. Der stilles flere og flere krav til lærere og pædagoger fra samfund, Kommuner, forældre osv. Man skal kunne få børn og unge i aktivitet samtidig med at man også skal arbejde med de pædagogiske udfordringer man møder hver dag i arbejdet som lærer og pædagog – og så skal alle aktiviteter jo udføres indenfor de sikkerhedsmæssige forskrifter. 


Nordisk Friluftsliv underviser i hvordan fysisk aktivitet, natur og friluftsliv kan sættes ind i den pædagogiske hverdag og udgøre et fornuftigt supplement som pædagogisk redskab.
Det handler om at se aktiviteter i forhold til målgruppens udgangspunkt (fysisk, psykisk og socialt), om at tilrettelægge aktiviteten så den fanger og at skabe en fælles holdning og udgangspunkt i personalegruppen. 


Disse kurser og undervisningsforløb henvender sig til såvel pædagog – og lærerstuderende som til uddannede lærere og pædagoger samt til andre med speciel interesse i formidling af friluftsliv.
Nordisk Friluftsliv | Ravnsborggade 15A 4th | 2200 Kbh.N. | Tlf.: 26794268 | info@nordiskfriluftsliv.dk